Nieuwe kaarten in mijn Etsy shop!

Enkele weken geleden lanceerde ik mijn collectie alfabet postkaarten, welke heel goed werd ontvangen, super leuk! Het is dat de andere designs nog niet af waren, maar er lag toen al een veel grotere collectie in de planning, waarvan ik nu alvast 10 designs heb laten drukken. (De rest volgt als ik terug in Nederland ben.) Er komen namelijk zowel nieuwe postkaarten aan als dubbele kaarten met envelop, prints en uiteindelijk zelfs grote posters. Ik heb al bergen schetsen aan de muur en dus nog ideeën genoeg… Maar nu shop je in ieder geval alvast 10 fancy kaarten met zowel tekst als neutraal design in mijn Etsy shop.

Waarom toch een Etsy shop?

Ik had eerst een webshop op mijn eigen website (hier dus) maar ben uiteindelijk toch overstag gegaan door Etsy’s grote bereik. Het is zo’n gigantisch platform, met wereldwijde bekendheid, en aangezien mijn producten gemakkelijk op te sturen zijn leek het me een goede zet. Ik ben me bewust van het feit dat ik evengoed kan verdwijnen in Etsy’s mega aanbod aan kaarten en posters, dus duik ik nu in mijn productteksten, SEO en zorg ik in ieder geval dat mijn beeldmateriaal sterk is. (Tips op elk vlak zijn heel erg welkom!) Wil je me helpen? Graag! Als je mijn shop en enkele producten een hartje geeft (en dus favoriet maakt) wordt dat door Etsy beloond in de vorm van meer views. Het kost je niks en je helpt mij er enorm mee, dankjewel!

Liefs, Leonie.

Deel uw mening