Dubbele wenskaart met envelop om iemand sterkte te wensen, stijlvolle rouwkaart van Leonie van der Laan

Leuke wenskaarten met envelop

Een collectie kaarten is natuurlijk niet compleet zonder wenskaarten, oftewel dubbele kaarten met envelop. Soms heb je iemand namelijk veel te vertellen en is het formaat van een enkele postkaart niet groot genoeg. Mijn grafische wenskaarten hebben binnenin genoeg ruimte voor jouw persoonlijke boodschap, en worden bovendien geleverd met een bruine kraft envelop. Alle designs zijn tot stand gekomen door met de hand getekende vormpjes te digitaliseren, en hebben dezelfde look en feel als mijn postkaarten. Het zijn minimalistische, grafische kunstwerkjes, waarmee je jouw boodschap in stijl verstuurt.

Milieuvriendelijke kaarten

Ik vind het heel belangrijk dat ik met mijn ontwerpen het milieu niet belast, en dus worden al mijn postkaarten, kaarten met envelop, prints en posters digitaal gedrukt op papier met het fsc-keurmerk. Bovendien gebruik ik alleen inpakmateriaal van papier, karton of composteerbaar ‘plastic’ (gemaakt van maismeel). Op deze manier werken voegt echt iets toe aan het feelgood-gehalte van mijn kaarten, en ik ben blij dat ik zo mijn steentje kan bijdragen aan een beter milieu. Word jij ook blij van deze gedachte? Dan kun je al mijn milieuvriendelijke kaarten hier shoppen…

Graphic, folded cards with envelope by illustrator Leonie van der Laan

Wenskaarten online bestellen

Al mijn wenskaarten met envelop kun je online bestellen in mijn Etsy shop. Daar kun je de hele collectie postkaarten, kaarten met envelop, prints en posters bekijken en per stuk bestellen. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €1,95 en binnen de rest van Europa €2,95. Ik pak alle bestellingen met liefde in en verzend (op werkdagen) vrijwel alles binnen 24 uur. Zoek je dus mooie kaarten die je online kunt kopen? Kijk dan eens in mijn Etsy shop voor mijn hele collectie post- en wenskaarten.

vierkante wenskaarten met envelop, van grafisch vormgever Leonie van der Laan