20 random feitjes over mij

Voordat ik mijn blog vul met allemaal fijne dingen wil ik mezelf wat uitgebreider voorstellen. En gezien mijn voorliefde voor lijstjes (zie nr. 1) dacht ik aan een ‘random facts about me’… Geen eeuwig geklets, gewoon een berg onzinnige feitjes, misschien herkenbaar, misschien niet. Let me know!  

 1. Ik ben dol op het maken van lijstjes.
 2. In de winter draag ik standaard twee paar sokken over elkaar.
 3. Ik drink vrijwel alleen water en thee, en heel af en toe wijn.
 4. Ik ben dol op mijn kleine neefje en nichtje maar heb zelf geen kinderwens.
 5. Ik ben recentelijk vegetariër geworden. Ik at al vrijwel geen vlees omdat ik niet van de smaak houd, maar na het zien van enkele documentaires over dierenwelzijn was ik helemaal om.
 6. Ik vind bh’s vreselijk, maar draag er toch keurig een als ik de deur uitga.
 7. Ik kan niet zonder mijn iphone, best wel treurig… Ik neem mezelf steeds voor hem enkele uren per dag weg te leggen, maar of dat ooit gaat gebeuren?
 8. Ik ben de oudste van drie kinderen, heb een zusje en een broertje.
 9. Mijn broertje werd geboren op mijn derde verjaardag. We hebben deze dag dus altijd gedeeld, wat we nooit erg vonden, integendeel! Elk jaar na 12 uur ‘ s nachts op 21 mei bellen we elkaar zo snel mogelijk ♡
 10. Ik spreek Nederlands, Engels, Spaans en een beetje Frans en Duits. En ik kan naar de toiletten vragen in het Deens. (Niet dat ik weet waar ze zijn als men antwoordt, maargoed…)
 11. Ik probeer elke dag 30 minuten te wandelen. De frisse lucht maakt mn hoofd leeg en geeft me energie. Soms laat ik zelfs mijn telefoon thuis, dus ik boek echt al vooruitgang…
 12. Mijn lievelingseten is taco’s, wat ik nog een uitdaging vind om (lekker!) vegetarisch te maken, tips?
 13. Als ik later groot ben zie ik mezelf in een oud huis in Spanje, met een eigen groentetuin, een lieve man die houdt van knuffelen en taco’s en een grote, zonnige kamer om te schilderen.
 14. Om dit te bereiken ben ik maar vast aan het leren schilderen. Wat overigens een mega frustrerend proces is omdat ik wil dat elk stipje en streepje instant perfectie is, wat natuurlijk onmogelijk is. #zucht.
 15. 90% van mijn meubels is tweedehands, ik hou van kringlopen en heb best een toffe collectie vintage verzameld door de jaren heen.
 16. Ik ben een hooggevoelige introvert. Wat voor de duidelijkheid niet betekent dat ik verlegen ben. Ik ben zelfs heel sociaal en kan heel extravert overkomen, maar ben wel gauw overprikkeld en heb veel me-time nodig.
 17. Ik heb een heftige vitamine B6 vergiftiging gehad (ja, dat bestaat, google het eens!) en ben nu gelukkig voor zo’n 95% hersteld. Die andere 5% is prima mee te leven.
 18. Ik ga liever wandelen in de bergen dan op een hippe citytrip. Moeder natuur wint altijd.
 19. Ik ben een gigantische perfectionist, maar mijn intentie is dat te verlagen naar een acceptabel level. Ik wil leren erkennen wanneer iets goed genoeg is en daar dan gewoon mee dealen. Punt.
 20. Mijn grootste droom is de wereld rondreizen terwijl ik mijn geld verdien met ontwerpen en schrijven. Fingers crossed!

Liefs, Leonie.

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Evelineantwoord
26/05/2018 om 19:18

Leuk begonnen, je blog! Fijn ook je openheid over Het even niet weten soms waar je heen moet met je leven. Je hebt een droom! Ik zou zeggen, volg die! (Altijd makkelijk gezegd natuurlijk.. ik ben een droom aan t najagen en twijfel daar dagelijks over.. ) Maar goed begonnen, ben benieuwd naar meer!

Leonie van der Laanantwoord
27/05/2018 om 17:44
– Antwoord aan: Eveline

Wat leuk, mijn eerste blog-reactie! 😉 Wat lief van je, ik doe erg mijn best mijn passies te volgen, maar dat is inderdaad makkelijker gezegd dan gedaan. Wat ik ook jou zou willen meegeven: Het hoeft niet snel, stapje voor stapje is ook goed! Liefs, Leonie.

Reactie achterlaten