Grafische postkaarten met een Scandinavisch tintje

Mijn serie postkaarten ligt eigenlijk aan de basis van de rest van mijn collectie kaarten en prints. Met het ontwerpen van postkaarten is het namelijk allemaal begonnen, en dus voelen ze voor mij heel speciaal. De ontwerpen zijn ontstaan uit mijn liefde voor grafische vormgeving en een drang om mensen te laten glimlachen. Ik geloof dat geluk in de kleine dingen zit, in simpelheid en leven met aandacht, vooral voor schoonheid en fijne details. Want naar mooie dingen kijken maakt gelukkig, zo voelt dat althans voor mij. Deze visie vertaalde ik naar een minimalistische, maar kleurrijke collectie kaartjes met een Scandinavische look en feel. Ik hoop dat ze stuk voor stuk een glimlach op je gezicht toveren!

Milieuvriendelijk geproduceerde postkaarten

Ik vind het belangrijk dat ik met mijn ontwerpen het milieu niet belast, en dus worden al mijn postkaarten, wenskaarten en prints digitaal gedrukt op papier met een fsc-keurmerk. Ook gebruik ik enkel inpakmateriaal van papier en karton, of biologisch afbreekbaar plastic (gemaakt van maismeel). Ik werk dus zoveel mogelijk milieuvriendelijk en dat voegt voor mij echt iets toe aan het feelgood-gehalte van mijn designs.

Grafische postkaarten van Leonie van der Laan

Kaarten met envelop

Heb je in plaats van postkaarten liever dubbele kaarten met envelop? Kijk dan eens bij mijn collectie wenskaarten. Deze hebben dezelfde look, maar zijn gevouwen, waardoor je veel meer ruimte hebt voor een persoonlijke boodschap. Bovendien worden deze kaarten standaard met bruine kraft envelop geleverd, en mijn postkaarten niet. Beiden zijn verkrijgbaar met diverse teksten en designs, en te bestellen in mijn Etsy shop.

Webshop met postkaarten en artprints

Als je mijn postkaarten, wenskaarten en prints online wilt bestellen kan dat in mijn Etsy shop. Daar vind je de hele collectie kaarten, prints en binnenkort posters, en kun je ze gemakkelijk en veilig online kopen. Ik pak vrijwel elke dag bestellingen in en doe dit met de grootst mogelijke zorg en aandacht, waardoor je altijd een fijn pakketje thuis ontvangt. Dus heb je leuke postkaarten nodig of iets anders moois gespot in mijn collectie? Klik dan hier om ze gemakkelijk online te bestellen…