Hi! Ik ben Leonie: Grafisch vormgever en wannabe schrijfster met een voorliefde voor design, mode, vintage en duurzaamheid. Of, in andere woorden: Dromerige introvert die van tekenen houdt. Begin 2019 startte ik mijn eigen merk papierwaren, met toen nog enkel de postkaarten en alfabet kaarten. Deze collectie was voor mij de start van iets heel tofs, namelijk een oneindige uitlaatklep voor mijn creativiteit!

Liefde voor abstracte vormen

Aan de basis van mijn ontwerpen liggen vrijwel altijd de door mij met de hand getekende vormpjes, waarvan als je goed kijkt geen enkele lijn recht is. Ik hou enorm van abstracte vormen en de vele composities die je ermee kunt maken, de mogelijkheden ervan zijn eindeloos. Voeg daar een toefje kleur aan toe en je krijgt de door mij zo geliefde Scandinavische look: Strak, maar ook speels, kleurrijk, en toch minimalistisch.

Positiviteit

Ik geloof echt dat geluk in de kleine dingen zit. Alles wat je aandacht geeft groeit en het is maar net waar je je focus op richt. Als je leeft met een positieve mindset zul je namelijk schoonheid vinden in het alledaagse.

Bovenstaande visie rijmt enorm met mijn collectie. Deze voelt voor mij aan de ene kant heel eenvoudig en simplistisch, maar ook dromerig, vrolijk en bovenal heel positief. Dit is dan ook het gevoel dat ik ermee wil uitdragen. Met mijn ontwerpen hoop ik mensen een glimlach op hun gezicht te bezorgen, en iets toe te voegen aan het simpele, maar oh zo mooie dagelijks leven…

Liefs, Leonie.