Hi! Ik ben Leonie; grafisch ontwerpster en wannabe schrijfster met een voorliefde voor mode, design, vintage en duurzaamheid. Na jaren een webshop in Scandinavisch design en een eigen productlijn te hebben gehad, moest ik in 2016 een flinke stap terug doen door mijn gezondheid. Deze stap terug heeft me uiteindelijk heel veel gebracht. Ik heb veel tijd gehad om na te denken over wat ik wil en waar mijn talenten liggen, en ben een andere richting ingeslagen.

Schrijven en vormgeven

Ik ben opgeleid als vormgever en ben nog steeds dol op grafisch design, ik teken en ontwerp graag en voor een mooi logo draai ik mijn hand niet om. (Mail me gerust voor meer info!) Maar tijdens het ziek zijn kwam er ineens een lang vergeten droom de hoek om kijken: Schrijven. Als kind schreef ik graag korte gedichtjes en als je aan me vroeg wat ik later wilde worden antwoordde ik steevast ‘schrijfster!’ Daar is nooit iets van terecht gekomen maar mijn liefde voor woorden en geschreven tekst zit er nog altijd. En dus begon ik dit blog, gewoon voor de leuk. Het idee erachter is dat ik me wil focussen op de mooie dingen in het leven, want wat je opschrijft vergeet je niet. Maar eigenlijk is het vooral een oefening in schrijven. In vertellen en vermaken.

Deze website is nog onder constructie, maar ik ben bezig met alle teksten, maar binnenkort vind je hier meer info over wat ik voor je zou kunnen betekenen!

Liefs, Leonie.