Mijn nieuwe blog!

Welkom op mijn nieuwe blog! Ik wil je hier graag meenemen in mijn creatieve proces tijdens het creëren van nieuwe designs, maar ook door mijn gedachten. Want hoezeer ik ook dol ben op ontwerpen, schrijven is mijn tweede liefde.

Duizendste blogpoging

Dit is niet mijn eerste poging tot bloggen, sterker nog: ook niet de tweede of derde. Het is echter wel de eerste keer dat ik start zonder dat ik me druk maak over of het allemaal wel boeiend genoeg is wat ik schrijf, en misschien zit het volhouden hem wel precies daarin.

Waar ga ik over bloggen?

Een heus blog dus, maar waarover dan? In feite is er maar één echte reden dat dit blog bestaat en dat is dat ik de behoefte heb aan vertellen, aan verhalen op papier zetten en mijn inzichten delen op het gebied van ontwerpen, ondernemen en het leven in het algemeen. Ik word echter ook erg blij van alles wat met spiritualiteit te maken heeft en heb een groot zwak voor boeken en mooi design voor in huis. Al met al een lijstje met een hoog feelgood-gehalte, dus laat ik het daar voorlopig maar even op houden. Niet dat ik mijn nederig blogje al een heus feelgood-blog wil noemen hoor, ik voel me geloof ik prettiger bij net-waar-ik-zin-in-heb-blog. En alleen-wanneer-ik-daar-zin-in-heb-blog. Zoiets ongeveer. Duidelijk toch?

Liefs, Leonie.

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Mirteantwoord
18/01/2019 om 09:04

Lieve Leonie, ik ben je blog achterstevoren aan het lezen. Ik herken je “struggles” enorm. Als ik je een tip mag geven: blijf schrijven! Ik lees je blogs met plezier. Je vindt dan vanzelf je weg wel. Liefs, Mirte

Leonie van der Laanantwoord
18/01/2019 om 15:08
– Antwoord aan: Mirte

Hi Mirte! Wat ontzettend lief, en heel fijn om te horen! Ik blijf zeker schrijven! Liefs, Leonie.

Reactie achterlaten